De syv Kjernetyper

April 9, 2014

Dette er en illustrasjon av de syv kjernetypene som beskrives i Energipsykologien. Den tar utgangspunkt i de syv psykologiske funksjonene Vilje, Følelser, Tanker, Fantasi, Logikk, Lidenskap/Pasjon og Handling. Disse syv funksjonene danner de syv kjernetypene: Den dynamiske (vilje), den Sensitive (følelser), den Mentale (tanker), den Kreative (fantasi), den Analytiske (logikk) og den Praktiske (handling). Hvilke av disse dominerer din personlighet?

Tags:

Please reload

Featured Posts

De syv Kjernetyper

April 9, 2014

1/2
Please reload

Recent Posts

April 9, 2014

April 9, 2014

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2014 Ditt Sanne Jeg      Anne Sloth Dieserud       tlf: 97 96 36 23      e-post: anne@dittsannejeg.no      Org nr: 887 094 772 MVA